ELIZABETH ARDEN GREEN TEA HONEY DROPS BODY CREAM

3/24/2012 Makeupninja 2 Comments


Primjetila sam da sam do sada pisala samo o dekorativnoj kozmetici i u potpunosti zapostavila preparativnu pa led probijam sa mojom omiljenom kremom za tijelo :)
Radi se o jednom od najpopularnijih Elizabeth Arden proizvoda i ta titula je definitivno zasluzena.
Vjerovatno ju nikad ne bih kupila da nije prije nekih pola godine bila snizena na jagodici i tada sam ju platila oko 90 kuna. Iako se to cini malo u usporedbi sa cijenom iste kreme u nasim parfumerijama, ja nikada nisam mislila izdvojiti cak niti 90 kuna za kremu za tijelo. Mislila sam da je to sasvim nepotrebno ako za kremu mogu dati 20-30 kuna u DM-u. No, ovu kremu bih po toj cijeni kupovala opet i opet.
Koza na nogama ispod koljena mi je kronicno suha i kreme iz DM-a su mi na prvi tren pomogle, zagladile bi kozu, bila bi lijepa sjajna, ali vec za pola dana suhe ljuske i popucala koza bi bili primjetni. Ovu kremu mazem svaka 2-3 dana, nekad cak i rijede, i stanje se bitno popravilo. Zaista mi se ne da mazati noge dva puta dnevno kako bi licile na nesto i ovo mi je spas. Druga stvar koju obozavam je to sto se krema u vrlo kratkom roku upija. Ne ostavlja nikakav masnjikav trag niti se ljepi za odjecu. Koza bude fina, glatka i preeemirisljava. Nisam ljubitelj takvih mirisa, ali ovaj mi je predobar. Toliko je svjez i nekako razbudujuc miris da mi popravi raspolozenje kao kad vidim vedro nebo u Zagrebu.
Ono sto je jos malo neobicno su kuglice meda koje se nalaze unutra. Prilikom nanosenja kreme one se pod toplinom prstiju u potpunosti tope u roku 2,3 sekunde.
E sad. Ako kremu ulovite na nekom snizenju zgrabite ju jer ce se vjerovatno brzo rasprodati, ako ne, ja definitivno ne bih davala 200-tinjak kuna za nju iako mi je presavrsena. Mislim da je bolja opcija mrsko mazanje nogu 2 puta dnevno i potrositi 20 kuna :DKoliko novca vi izdvajate za kreme za tijelo? Koja je vasa najdraza? :)

2 komentara:

  1. koliko para toliko muzike ne vrijedi za kreme za tijelo - jednostavno moraš naći što ti paše, koliko god koštalo :) meni je super od drogerijskih Cleo jogurt trešnja krema za tijelo i od ovih malo skupljih Vichy Nutriextra Fluid (savršena mazalica). jedva čekam kupiti potonju prije ljeta uskoro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ova Vichy super, mislim da cu ju ponovno kupit nakon sto ovo potrosim :)

      Izbriši