GUERLAIN METEORITES PERLES - 01 TEINT ROSE

12/22/2011 Makeupninja 6 Comments

Danas vam donosim recenziju Guerlain perlica u nijansi 01 Teint Rose (postoje jos 02 Teint Beige i 03 Teint Dore). Ovu nijansu bih preporucila curama svijetlijeg tena, eventualno srednjeg. U mojoj verziji se nalaze perlice zelene, lila, roze, srebrno-bijele i zlatne boje. 
Njihova mjesavina daje bijelu prozracnu boju koja kada se nanese daje posvjetljeni efekt kozi. Daje divan suptilan sjaj bez sljokica i icega bljesteceg. Koza jednostavno izgleda mekse i blistavije. Nije to nista zamjetno sto cete primjetiti na nekome setajuci ulicom, ali je tako divan dodatak make-upu. Ja ga nanosim na vrhove jagodica i na trokut ispod ociju koji zelim dodatno posvjetliti ili eventualno po sredini lica ako zelim dodatno sjencati lice. Sljokice su prisutne u zlatnim i srebrnim kuglicama, ali na licu nisu vidljive.
Vrlo je tesko pretjerati s njime jer ne ostavlja boju, samo eto taj neki sjaj. Takoder jako sporo se trose pa u neku ruku time opravdavam cijenu onda kada je se sjetim :D
Na licu mi traje ko i sva ostala sminka slicne namjene (rumenila, bronzeri). Miris nece proci nezamjeceno, meni je osobno predivan. Ako vam miris smeta, nakon nekog vremena se ne osjeti vise na licu :)
Ono sto je meni jos predivno jest ambalaza :D Kada ih potrosim sigurno cu ju koristiti za nesto, makar kao ukras na polici :)
Cijena na jagodici je 46,5 eura (otprilike 360 kn), a za cijenu u nasim parfumerijama nisam sto posto sigurna, iako pretpostavljam da je cijena bila veca cim sam isla narucivati sa jagodice :) Mozda je malo puno dati toliko novca za tako neku sporednu stvarcicu bez koje se itekako moze, a moguce i da se moze naci nesto slicno i jeftinije, ali eto nesto vam se svidi i ne pitate cijenu :D

Evo i mojih slika:


 
Nadam se da vam se svida <3

Broj komentara: 6: